22/10/2020

Deze week ben ik vooral bezig geweest met het verder onderzoeken van mijn verhaal.
Ten eerste ben ik begonnen met modeltekenen. Waarbij ik eerst de pose grof natekende, en vervolgens een vervreemdend element aan het model toevoegde. Dit vond ik best een interessant experiment, en het is zeker iets waar ik  nog wel wat tijd aan wil besteden.

Verder ben ik na het gesprek van vorig3e week, verder gegaan op een groter formaat. Het is nog niet af, maar het hielp me wel om weer even uit de  gebruikelijke sleur te breken.

Ook wil ik heel graag een experiment doen met rotorscoping, omdat ik denk dat dit misschien wel een oplossing zou kunnen zijn voor  lastige karakteranimatie in mijn film. Helaas is dit experiment een beetje mislukt, omdat ik de adequate hardware hier niet voor had. Ik  wil dit namelijk ook weer met traditionele materialen doen, maar ik kwam er al snel achter dat dit op een computerscherm of ipad-scherm niet zo lekker werkt. En dat het een beter idee is om hiervoor een beamer te gebruiken. Ik wil dus graag proberen of ik hier deze week nog aan kan komen.